'Portretteren is communiceren'.

Mijn passie voor fotografie ligt vooral in het maken van portretten in alle leeftijdscategorieën; karakteristiek, eerlijk en veelzeggend. Het is belangrijk dat er een wederzijds vertrouwen is.  We hebben elkaar nodig voor een mooi eindresultaat. 

- Nelianne


Vrij werk / Fine art

'Ontdek de schoonheid in het vergankelijke en omarm de imperfectie.'
- Nelianne

Voor prijs informatie neem gerust contact op!


 

Contact

Nieuwsgierig naar mijn werk(wijze)? Neem dan contact met me op: +316 21 66 36 12  /  neliannekroon.fotografie@gmail.com


I'm a Dutch Professional Photographer (Aangesloten bij DuPho.)

"Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van Dupho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam en welke u op verzoek ter beschikking worden gesteld."


 

@neliannekroon


 

Reviews

Renée Geerse

"Lieve Nelianne, wat maak je prachtige foto’s. Je speelt ontzettend mooi met de belichting en verschillende composities. Het was fijn dat je ons zo snel op ons gemak wist te stellen want de zwangerschapsshoot voelde aanvankelijk best een beetje bloot. Maar wat zijn we blij met het resultaat! Een hele bijzondere herinnering aan het lieve meisje dat we straks mogen verwelkomen. We zien ernaar uit en tot die tijd ben ik door de geweldige foto’s extra trots op mijn mooie buik. Heel veel dank."

Juliette Helmonds

"Het was best een zoektocht om een fotografe te vinden die precies maakt wat wij zochten in een zwangerschapshoot. Maar toen ik de foto’s tegenkwam op Instagram van nelianne was ik op slag verliefd, precies wat ik voor ogen had!.

Het was fijn om eerst samen wat te drinken en ongedwongen wat te kletsen, hierdoor hebben we echt een super resultaat gekregen wat de foto’s betreft. Ik vond het best spannend maar doordat nelianne zo lief is hebben we hele spontane foto’s gekregen. Ongelofelijk hoe mooi ze je op de foto kan zetten!

Nelianne, echt ontzettend bedankt voor de gezellige zaterdag en de fantastische foto’s!"    

Irene van Garderen

"Nelianne is iemand die oprecht en eerlijk is.. je weet waar je aan toe bent en maakt niet van die poserende foto’s waarbij je in de camera moet kijken. 2x ervaren hoe fijn het is om foto’s te laten maken bij Nelianne of zij komt bij je thuis, ontzettend gezellig,lief mens! Het is alsof je haar al jaren kent.. ik zal iedereen naar haar sturen als ze een fotograaf zoeken omdat, zij je ziet zoals je bent en dit komt terug in de foto’s die zij maakt! Bedankt voor je gastvrijheid en de super fijne ervaring steeds weer. "

 

 

Using Format